We hebben diverse soorten goochelshows voor kinderen.

Tovershow voor kinderen

Tovershow voor kinderen van 4 tot 8 jaar Hoe meer lawaai, hoe beter! Als alle kinderen zijn opgewarmd met de eerste trucs van onze goochelaar, komt er een ‘bijna echt’ aapje op het podium. Dat is Chico. Hij wil ook graag goochelen. Als dat maar goed gaat! Chico’s Tovershow is een interactieve en vrolijke goochelshow voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Met veel muziek en dans. Onze goochelaar betrekt de kinderen op speelse wijze bij zijn acts. Kinderen mogen ook zelf goochelen. Met megagrote goochelstokken van wel 5 meter!

De Coole goochelshow

De Coole goochelshow voor kinderen van 8-12 jaar Het is opletten geblazen tijdens deze goochelshow voor de iets oudere kinderen. Een tafel die gaat zweven, zelf schieten met een echt pistool. Vet cool! Je zit er met je neus bovenop, maar…… snap jij hoe dit kan? De Coole goochelshow is een interactieve goochelshow voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. En ook voor ouders, leerkrachten of begeleiders een feest om bij te wonen. Wie durft?

De Wonderkroon

De Wonderkroon voor kinderen van 2 tot 8 jaar Er was eens…………een Koning de Koning heet Koning Sebaldobal en heeft een wonderkroon helaas deze word gestolen door de boef Tinus Trechter. De koning vraagt hulp aan een tovenaar. Deze tovenaar goochelt samen met een prinses uit het publiek de kroon weer terug. Kortom een heel leuk sprookje waarbij de kinderen worden meegenomen in een spannend verhaal met leuke trucs.
Alle kindershows zijn voorzien van een decor en geluid tot 250 kinderen. U dient zelf voor een podium van minimaal 3*4 te zorgen.