Crossmedia group Mediaans heeft in opdracht van KAS Entertainment een refit van onze website kas-entertainment.nl verzorgd. Belangrijke uitgangspunten waren hierbij dat de site perfect toegankelijk moet zijn via een smartphone of tablet, dat de hoeveelheid acts wordt teruggebracht naar een overzichtelijk aantal waarbij er meer aandacht is voor beeld en dat alles zonder de bestaande huisstijl van KAS Entertainment te veranderen.

Beelden zeggen meer dan woorden
Het huidige aanbod van acts op de nieuwe website is zo goed als helemaal voorzien van afbeeldingen in hoge resolutie. Op deze manier krijgt u een beter beeld van waar wij goed in zijn. Het verzorgen van acts en shows van een hoge kwaliteit. Staat het gewenste entertainment er niet tussen, dan vindt u in alle categorieën een mogelijkheid voor entertainment op maat. Iets dat ons uniek maakt. We geloven in de kracht van beeld, om die reden hebben we nu ook Instagram @kas_entertainment.

Entertainment regelen vanaf uw telefoon
Eerdere statistieken lieten ons zien dat een behoorlijk percentage bezoeken via een smartphone of tablet aan de site werden gebracht. De nieuwe website is daarom geoptimaliseerd voor bezoeken via uw smartphone of tablet. Zo kunt u een act niet alleen eenvoudig delen via Facebook en Twitter, maar vanaf nu ook via WhatsApp en dat met één druk op de knop. Zo regelt u de volgende feestpartijen gewoon via uw telefoon.

KAS Entertainment bedankt crossmedia group Mediaans voor het mooie resultaat. Laat het nieuwe seizoen maar komen! Wij zijn benieuwd naar uw mening van het resultaat, laat het ons weten via Facebook.