Jindra was één van de finalisten van het SBS-programma ‘K3 zoekt K3’. Vele kinderen hoopten dat zij één van de nieuwe K3 dames zou gaan worden. Helaas werd ze het net niet.

Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom is blij met haar komst naar Bergen op Zoom. Zij loopt met Zoekpiet vooraan in de Lampionnenoptocht, bij Sinterklaas. Speciaal voor de Sint zal ze een lied zingen bij het slot van de Lampionnenoptocht op de kiosk aan het Thaliaplein.

De belangstelling voor de Lampionnenoptocht neemt elk jaar toe, het is een lange stoet geworden. Niet iedereen profiteerde van de gezellige muziek van de enkele bandjes die meeliepen. Daarom is de muziek dit jaar langs de route opgesteld; bandjes, Jazz, een DJ, een koor, hier en daar staan ramen en deuren open en is muziek uit de huizen te horen. Veel muziek! En zowel de mensen in de stoet als het publiek kunnen ervan genieten. En dit jaar sluit Jindra aan!

De Pieten zorgen bovendien voor een extra feestelijk tintje in de stoet. Zij dragen een hoog lichtje mee. Zo kunnen de kinderen hen goed vinden. Want hand in hand met een van de Pieten lopen, maakt de Lampionnenoptocht tot een feestje!

De Lampionnenoptocht vertrekt vrijdag 27 november om 19.00 uur vanaf de Grote Markt. De Sint gaat te paard voorop in de stoet, de kinderen brengen een eigen lampion mee.