KAS Producties

logo-kas-productiesKAS Producties verzorgt op het gebied van theater een uitgebreid aanbod wat wij voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan: theaterlessen, regie-opdrachten, (spel)workshops, bedrijfstrainingen op het gebied van spel en theater.

KAS Producties is het productiebedrijf o.l.v. Diemer van Wijk. Wij ontwikkelen graag theaterconcepten, producties, scripts, teksten en regie-concepten.

Docent drama

Mocht u voor de theaterlessen een docent Drama zoeken? Wij zorgen voor gecertificeerde theaterdocenten. Voor welke instanties/scholen verzorgen wij dramalessen? KAS Producties verzorgt voor basisscholen (vanaf 7 jaar) en middelbare scholen dramalessen.

Voor verdere informatie en vragen kunt u met ons contact opnemen via: info@kas-producties.nl of via telefoonnummer: 06- 21 98 80 65

Workshops

KAS Producties organiseert workshops op het gebied van theater. Deze workshops worden gegeven aan jong (vanaf 7 jaar) en oud. De workshops kunnen aan iedereen gegeven worden. Wij passen onze workshops aan op het niveau van de groepen. Voorbeelden van workshops zijn spelimprovisatie, teksttoneel en auditietraining.

Diemer

Productie

Heeft u een idee of concept om een productie op te zetten? U kunt hierbij denken aan een theaterproductie/ bedrijfsfilm/ bedrijfmascotte en presentaties. KAS Producties denkt graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden om deze productie te realiseren.

Regie

Naast zijn producties bij Het Zuidelijk Toneel heeft Diemer het internationaal re-enactmentspektakel BOZ1588 (ter ere van het 800-jaar bestaan van Bergen op Zoom) geschreven en geregisseerd, schreef hij het script voor de Sinterklaasfilm Operatie Suikerbeest, regisseerde hij bij Musicalvrienden in Goes, Stichting BOV & Jeugdtheaterschool in Zeeland.

Trainingsacteur

Onze trainingsacteurs zijn gespecialiseerd in het spelen van rollen binnen trainingen op uw bedrijf. Tevens kan hij als mysterie guest een onderdeel zijn van uw onderzoek in uw bedrijf. Onze acteurs gebruiken de gangbare acteer-technieken om een educatief doel te bereiken ten gunste van uw bedrijf.