KAS Verhuurlogo-kas-verhuur

KAS Verhuur is sinds 2012 onder leiding van Dian Buuron onderdeel van KAS Entertainment. Zij speelt in op uw wensen voor een evenement of een feest. Heeft u een leuk evenement of feest te organiseren en weet u niet goed wat voor thema of aankleding u het beste kunt gebruiken? KAS Verhuur kan u van dienst zijn met de verhuur van diverse, leuke en betaalbare attracties en kleding.

Als u vragen heeft, kunt u vrijblijvend een mail sturen naar: info@kas-verhuur.nl

statafel_paars

Statafels

Bij KAS Verhuur kunt u een staantafel met aankleding huren die helemaal past bij het thema van uw feest of evenement. Denkt u hierbij aan tafelkleden, tafelrokken, attributen rond de tafel en andere passende decoratie rondom uw feest of evenement. Wilt u uw feestruimte volledig aankleden in het thema van uw feest dan is dat ook mogelijk bij KAS Verhuur. Laat uw wensen horen en KAS Verhuur zorgt ervoor dat het terug te vinden is op uw feest!

warme-dranken-dispenser

Warme dranken dispenser

Een lekker warme chocomelk of een gluhwein tijdens de winterkou? De dranken dispenser houdt u drankje op een goede temperatuur! De dranken dispenser is geschikt voor zowel warme chocomelk als een heerlijk glaasje gluhwein. De dranken dispenser is ideaal voor bijvoorbeeld een kerstmarkt of voor bij de ijsbaan. De dranken dispenser is ook te huren in combinatie met een gezellig stukje entertainment. Dit kan volledig aangepast worden aan het thema van uw gelegenheid. Passend entertainment zou kunnen zijn, een Kerstman met een ondeugende Kerstelf.

IMG_6574-200x300

Decoraties

Wilt u uw feestruimte volledig aankleden in het thema van uw feest dan is dat ook mogelijk bij KAS Verhuur.
U kunt volledig uw ideeën laten horen aan KAS-Verhuur en wij zorgen ervoor dat uw feest locatie aangekleed is naar uw wensen.

rode-loper-kas-verhuur

Rode loper met afzetpaaltjes

Wilt u uw gasten op een chique manier verwelkomen tijdens uw feest of evenement? Dan zijn deze rode loper en afzetpaaltjes prima geschikt voor een chique ontvangst tijdens uw speciale gelegenheid. KAS Verhuur zorgt ervoor dat de gasten een beleving meemaken bij het ontvangst van uw evenement en maken het helemaal compleet.

popcornmachine-kas-verhuur

Popcornmachine huren

Een lekker zakje popcorn tijdens een evenement of feest? Dan is de razendsnelle popcornmachine de uitvinding voor uw evenement of feest. De popcornmachine is voor jong en oud en is overal inzetbaar. Denkt u hierbij aan een kinderfeestje of een braderie. U kunt ook de popcornmachine huren in combinatie met entertainment. (Popcornclown/ Makker Koekenbakker) Zij zorgen voor entertainment tijdens het maken van de popcorn!

Suikerspinmachine-kas-verhuur

Suikerspinmachine huren

Onze suikerspinmachine maakt razendsnel de lekkerste suikerspinnen.
Deze lekkernij valt zeer in de smaak bij jong en oud en is overal inzetbaar. Denkt u hier bijvoorbeeld aan een kinder- of familiefeest, tijdens een braderie in een winkelcentrum, een bedrijfsevenement, of waar u maar wilt! U kunt ook de suikerspinmachine huren in combinatie met entertainment. (Suikerspinclown/ Makker Koekenbakker) Zij zorgen voor entertainment tijdens het maken van de suikerspinnen!

verhuur-kleding

Kledingverhuur

Bent u op zoek naar thematische kleding voor uw feest of evenement?
KAS Verhuur verzorgt kleding voor diverse soorten themafeesten.