KAS Entertainment, het begin…

KAS Entertainment bestaat uit Diemer van Wijk en Ton Buuron. KAS is opgericht in 2008. KAS is begonnen met entertainment tijdens de sinterklaasperiode en vanuit deze periode is KAS doorgegroeid tot een entertainmentbureau met een groot aanbod gedurende het gehele jaar van kleine tot grote evenementen.

In de afgelopen jaren heeft KAS veel nieuwe acts ontwikkeld en zijn we elke dag bezig om nieuw en verfrissend te werken. KAS heeft de afgelopen jaren met vele bedrijven, instellingen samen gewerkt. Hiernaast heeft KAS in de loop der jaren verschillende bedrijfsmascottes ontwikkeld. Het speerpunt is ‘entertainment op maat’. Dit is onze grootste kwaliteit. Entertainment gericht op uw feest of opening. Wij proberen de inhoud in goed overleg samen te stellen om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Diemer van Wijk

Creatieve leiding

Na het afronden van de PABO (studie leerkracht basisonderwijs) studeerde Diemer ook af als theatermaker/regisseur aan de Toneelacademie in Maastricht. Als freelance acteur was hij onder andere werkzaam bij De Efteling, RTL Telekids en Center Parcs. Het succes van zijn typetje Kas Grapjas, waarmee hij als animator heel wat kinderen vermaakte, gaf de aanleiding om zijn passie uit te breiden tot KAS Entertainment waarin hij de creatieve leiding heeft.

Ton Buuron

Zakelijke leiding

Zakelijk leider en organisatorisch talent Ton Buuron past de ruime werkervaring die hij opdeed in diverse logistieke en administratieve functies toe op de cijfermatige en organisatorische kant van KAS.