Sinds 1 juli 2015 Samenheeft KAS Entertainment een partnerschap met Samen in de Regio.

Het partnerschap luidt:
“KAS Entertainment is een maatschappelijk betrokken partner en toont op deze wijze betrokkenheid bij de eigen woon- en werkomgeving. Jaarlijks wordt een concrete bijdrage geleverd aan een maatschappelijk project naar keuze. Hierdoor dragen zij bij aan de lokale ontwikkeling van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen”.

Zowel het bedrijfsleven als de overheid, de non-profitsector en het verenigingsleven zien het steeds meer in: zonder samenwerken ben je nergens. Samen in de Regio biedt daarvoor een platform, in zowel Bergen op Zoom als Steenbergen. Inmiddels gelden zij in deze regio als een serieuze partner in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Het hard groeiende netwerk van Samen in de Regio bestaat uit bedrijven, verenigingen, stichtingen en
(semi-)overheid. Ze vertegenwoordigen de meest uiteenlopende vakgebieden, maatschappelijke doelen en projecten maar hebben één ding gemeen. Ze zien de waarde in van iets betekenen voor elkaar en voor de samenleving. De partners van Samen in de Regio helpen elkaar met gesloten beurzen, dat is het bijzondere aan Samen in de Regio. Zij koppelen mensen en organisaties graag aan elkaar wanneer ze iets voor elkander kunnen doen.

Voor meer informatie over Samen in de Regio: www.sameninderegio.nl